Новини

Отримання візи в США за кордоном: як уникнути помилок?

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Loading...

Для багатьох людей отримання візи в США є складною та заплутаною процедурою навіть у країні проживання, в інших країнах оформити візу стає ще складнішим. Проте, правильна підготовка та дотримання всіх вимог допоможуть уникнути багатьох проблем. У цій статті ми розповімо, як уникнути помилок та успішно отримати візу до США за кордоном з компанією VisaGlobal.

Важливість підготовки до інтерв’ю на отримання візи

Перед отриманням візи необхідно сплатити візовий збір та призначити дату та час проходження інтерв’ю в американському консульстві. Важливо розуміти, що інтерв’ю є одним із найважливіших етапів отримання візи. Підготовка до інтерв’ю може суттєво вплинути на рішення консула. Рекомендується докладно вивчити вимоги до документів на інтерв’ю та підготуватись до відповідей на можливі питання консула в усній формі. Якщо ви не володієте англійською мовою, то вам знадобиться погодити візит перекладача, що супроводжуватиме Вас.

Як кандидату правильно заповнити анкету, рекомендація щодо заповнення анкети

При заповненні анкети важливо дотримуватися всіх вимог і не допускати помилок. Особлива увага приділяється правильності вказівки паспортних даних, сімейному (цивільному) стану, місцю постійного проживання, трудової діяльності за останні 5 років, історії подорожей та інші обставини, які можуть опціонально виникати в процесі заповнення форми DS-160 або DS-260. Рекомендується уважно прочитати інструкції на сайті Держдепартаменту США перед заповненням анкети та перевірити, чи правильно ви вибрали категорію візи. Помилки в анкеті можуть призвести до помилки написання даних у самій візі у разі схвалення, затримки в отриманні візи або відмові.

Які документи потрібно підготувати і як дотримуватись вимог при подачі на візу США?

Під час підготовки документів необхідно уважно вивчити вимоги до документів саме на вашу категорію візи. При зверненні за межами України часто надати всі необхідні документи потрібно з перекладом англійською мовою. Відсутність необхідних документів може призвести до затримки розгляду вашого звернення за візою, адміністративної перевірки чи відмови. Додатково на розсуд консульського офіцера можуть знадобитися будь-які документи, що підтверджують фінансову спроможність спонсора заявника або мету поїздки.
Зібравши всі необхідні документи, важливо дотримуватись певних вимог та послідовності при їх наданні. Наприклад, обов’язкові потрібно надати на самому початку інтерв’ю, а решту пропонувати під час спілкування. Дотримання всіх вимог при поданні документів є важливим кроком та додає шанси на схвалення та отримання візи. Недотримання вимог може призвести до затримки в отриманні візи чи відмови. Під час подання документів необхідно дотримуватися всіх інструкцій та вимог, щоб уникнути непорозумінь і не допустити помилок, які можуть вплинути на рішення консула. Важливо пам’ятати, що навіть невеликі помилки можуть мати серйозні наслідки та негативно вплинути на процес отримання візи.

Звернення до компанії, яка допоможе отримати візу, вибір компанії

Якщо вам важко розібратися в процесі отримання візи за кордоном або у вас немає часу на самостійну підготовку документів, заповнення візової анкети, оплату візового збору, запис на інтерв’ю, то компанія VisaGlobal, що спеціалізується на оформленні віз, може бути ідеальним рішенням. Наша компанія надає повний спектр послуг, пов’язаних з отриманням візи, включаючи консультації з питань оцінки шансів на схвалення візи в США, оформлення необхідних довідок для імміграційних віз, підготовку спеціальних документів для бізнес віз, допомогу у заповненні анкет віз будь-яких категорій та багато іншого. Довіртеся Visa Global, ми допоможемо вам з’ясувати перспективи схвалення, актуальні терміни розгляду в тій країні, де вам зручно пройти співбесіду в консульстві США, а також проведемо тренінг з відповідей на ймовірні питання в процесі особистого інтерв’ю з консулом.

Залишити коментар

Останні коментарі

  • Avatar

    Володимир

    |

    Добрий день. В даний час прямого шляху по легалізації через U4U не існує. Потрібна індивідуальна консультація, щоб проаналізувати конкретний кейс та визначити можливі способи легалізації, наприклад: шлюб з громадяднином США, виграш у лотерею Грін Кард, оформлення робочої візи тощо.

  • Avatar

    Володимир

    |

    Добрий день. U4U – це не віза і переносити її не потрібно після закінчення терміну дії паспорта. Для оформлення нового закордонного паспорта ви можете звернутись у Консульство України в США та отрмати актуальну інформацію щодо можливості оформлення закордонного паспорту у вашому конкретному випадку.

  • Avatar

    Володимир

    |

    Добрий день. Так, можна.

  • Avatar

    Володимир

    |

    Добрий день. Актуальні терміни очікування 1-3 місяці. В деяких випадках може бути і значно довше. Маючи номер кейсу, ви можете відстежувати на офіційному сайті статус ваших заявок.

  • Avatar

    Володимир

    |

    Добрий день. Окремий email не обов’язковий для заявки дитини.

Замовлення зворотнього дзвінка

    Оформити заявку

        Додати відгук