Новини

Як спростити отримання візи до США в Румунії?

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Loading...

Подорожі до США завжди асоціюються з пригодами та новими відкриттями. Але перш ніж вирушити в дорогу, потрібно заздалегідь подбати про візу. Громадяни Румунії так само як і України, мають отримати візу відповідну до мети відвідування США. У цій статті ми розповімо про те, як отримати візу до США в Румунії та поділимося цікавими фактами про цей процес.

Як отримати візу до США з Румунії

  1. Оформлення документів. Для отримання візи до США з Румунії необхідно оформити усі необхідні документи. Серед них закордонний паспорт, заповнена анкета DS-160 та підтвердження оплати консульського збору.
  2. Запис на співбесіду. Після підготовки документів на візу слід записатися на співбесіду до посольства США в Бухаресті. Зазвичай співбесіда проходить румунською або англійською мовою, але за бажання можна взяти з собою свого перекладача.
  3. Співбесіда. На співбесіді в посольстві США у Бухаресті вам потрібно буде відповісти на запитання консула та надати додаткові документи, якщо вони знадобляться. Важливо виявити впевненість та чіткість у своїх відповідях.

Поради для успішного отримання візи

  1. Підготуйтеся до співбесіди заздалегідь. Вивчіть вимоги посольства США в Бухаресті на офіційному сайті та підготуйте всі необхідні документи.
  2. Будьте ввічливі та впевнені у собі на співбесіді. Покажіть себе в найкращому світлі та доведіть, що ви серйозно ставитеся до своєї подорожі.
  3. Намагайтеся надати максимально повну інформацію про свої плани у США. Якщо ви маєте запрошення від друзів або родичів, не забудьте його надати.
  4. Докладно розкажіть про свою роботу та бізнес.
  5. Для візового офіцера важливо розуміти, що на час вашої поїздки до США у вас залишаються близькі, колеги, домашні улюбленці.

Найкраща можливість отримання візи – звернення до спеціалізованої компанії.

Якщо ви бажаєте отримати візу в США з Румунії без проблем, найкраще звернутися до спеціалізованої компанії. Visa Global допоможе вам правильно оформити всі документи, сплатити візовий збір готівкою в касі банку Трансільванія, знайти перекладача в Бухаресті, записатися на співбесіду і дасть корисні поради для успішного отримання візи.

Залишити коментар

Останні коментарі

  • Avatar

    Володимир

    |

    Добрий день. В даний час прямого шляху по легалізації через U4U не існує. Потрібна індивідуальна консультація, щоб проаналізувати конкретний кейс та визначити можливі способи легалізації, наприклад: шлюб з громадяднином США, виграш у лотерею Грін Кард, оформлення робочої візи тощо.

  • Avatar

    Володимир

    |

    Добрий день. U4U – це не віза і переносити її не потрібно після закінчення терміну дії паспорта. Для оформлення нового закордонного паспорта ви можете звернутись у Консульство України в США та отрмати актуальну інформацію щодо можливості оформлення закордонного паспорту у вашому конкретному випадку.

  • Avatar

    Володимир

    |

    Добрий день. Так, можна.

  • Avatar

    Володимир

    |

    Добрий день. Актуальні терміни очікування 1-3 місяці. В деяких випадках може бути і значно довше. Маючи номер кейсу, ви можете відстежувати на офіційному сайті статус ваших заявок.

  • Avatar

    Володимир

    |

    Добрий день. Окремий email не обов’язковий для заявки дитини.

Замовлення зворотнього дзвінка

    Оформити заявку

        Додати відгук