Новини

  • Головна
  • Новини
  • Закриття посольства США в Києві, імміграція до Італії та як отримати візу через посольство.

Закриття посольства США в Києві, імміграція до Італії та як отримати візу через посольство.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Loading...

З березня 2022 року посольство США у Києві перестало приймати заяви на видачу віз. Тепер громадянам України необхідно звертатися до інших країн, наприклад, до Італії. Але як оформити візу через посольство США в Італії? У цій статті ми розповімо, як правильно оформити візу, дотримуючись усіх правил.

Грамотний підхід до оформлення візи до Італії

Оформлення візи – це процес, який може здатися складним та заплутаним. Щоб не заплутатися в послідовності, вам необхідно дотримуватися кількох простих правил:

  1. Визначитись з типом візи. Залежно від мети вашої поїздки до США (туризм, бізнес, навчання, робота) вам потрібно вибрати відповідну візову категорію.
  2. Вибрати якесь консульство США ближче: Рим, Мілан, Флоренція, Неаполь.
  3. Зібрати усі необхідні документи. Кожен тип візи має свій перелік документів, який необхідно надати для оформлення візи. Вам потрібно ознайомитись зі списком необхідних документів та надати їх у повному обсязі.
  4. Заповнити анкету на сайті посольства США в Італії. На сайті посольства ви знайдете детальну інформацію про те, як заповнити анкету.
  5. Сплатити консульський збір за розгляд візи кожного заявника на візу.
  6. Записатись на доступну дату для проходження співбесіди у посольстві.
  7. З’явитися до консульства для проходження інтерв’ю з візовим офіцером.

Правила оформлення через посольство США в Італії

Посольство США в Італії приймає заяви на видачу візи не лише від громадян, які постійно проживають в Італії, а й нерезидентів. Однак якщо статусу постійного проживання в Італії у Вас немає, то в залежності від Вашого громадянства доступні дати для проходження інтерв’ю можуть відрізнятися або взагалі бути відсутні. Якщо доступних дат Італії ви не знайшли зверніться до нас, менеджери VisaGlobal підберуть посольство Америки в тій країні, де це буде можливо для вас.

Також необхідно врахувати, що час очікування на розгляд заяви на видачу візи може зайняти від одного робочого дня до кількох тижнів залежно від завантаженості. Тому рекомендується дізнатися та спланувати заздалегідь як ви отримуватимете паспорт з візою.

Зверніться до нашої компанії, щоб запобігти ризикам

Самостійне оформлення візи до США в Італії може бути складним та витратним процесом, який потребує багато часу та сил. Однак, за допомогою нашої компанії, ви можете успішно пройти весь шлях оформлення візи, починаючи від підготовки документів та закінчуючи отриманням візи.

Наша компанія спеціалізується на послугах із супроводу не імміграційних, а також імміграційних віз до США в різних країнах, включаючи Італію. Ми маємо багаторічний досвід і знання в цій галузі, що дозволяє нам допомогти нашим клієнтам отримати візу в Америку з мінімальними витратами часу та сил.

Залишити коментар

Останні коментарі

  • Avatar

    Дмитрий Гофман

    |

    Доброго дня,
    візовий центр Британії у Києві зараз працює. Там можливо здати біометрію при подачі заявки. Станом на 16.09.2024 при позитивному рішенні вклєювати візу необхідно буде у Варшаві.

  • Avatar

    Валентин

    |

    Чи є можливість на данний момент подаватись на візу в Києві? Здавати біометрію і вклеювати візу?

  • Avatar

    Володимир

    |

    Добрий день. В даний час прямого шляху по легалізації через U4U не існує. Потрібна індивідуальна консультація, щоб проаналізувати конкретний кейс та визначити можливі способи легалізації, наприклад: шлюб з громадяднином США, виграш у лотерею Грін Кард, оформлення робочої візи тощо.

  • Avatar

    Володимир

    |

    Добрий день. U4U – це не віза і переносити її не потрібно після закінчення терміну дії паспорта. Для оформлення нового закордонного паспорта ви можете звернутись у Консульство України в США та отрмати актуальну інформацію щодо можливості оформлення закордонного паспорту у вашому конкретному випадку.

  • Avatar

    Володимир

    |

    Добрий день. Так, можна.

Замовлення зворотнього дзвінка

    Оформити заявку

        Додати відгук